Sinds 1920

\\ Bijna 100 jaar thuis in alle dak disciplines.

Mountains

Vijfhuizen Dakwerken

Sterk in alle soorten dak- en leidekker werkzaamheden.
Zoals de naam al aangeeft zijn wij thuis in alle disciplines van de dakdekker branche. Als dak- en leidekkersbedrijf hebben wij bijna 50 jaar beroeps ervaring in huis. Dit heeft zijn weerspiegeling op de uitvoering van de opdrachten.

Wij zijn thuis in alle soorten dakpannen en leiwerken: tegelpannen, leipannen en de Spaanse dakpannen (paters- en nonnen).

Vijfhuizen Dakwerken gaat verder dan de pannen. Ook koper- , zink- en loodwerken behoren tot onze disciplines. Denk aan zinkendaken, koperdaken, goten enz. Wij hebben een eigen zinkwerkplaats, waar we alle soorten en maten zink- en koperwerk kunnen maken. Ook vervaardigen en herstellen wij ornamenten.

Nieuwbouw of renovatie en isolatie, kleine reparaties of dakkapellen: Vijfhuizen Dakwerken voert het graag voor u uit.


Mountains


Vijfhuizen Dakwerken kan het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en/of isoleren.
Ook voor nieuwbouwprojecten zoals bedrijfspanden, flats, huizen, scholen, bergingen of dakkapellen kunt u Vijfhuizen Dakwerken inschakelen. Daarnaast zijn wij ook voor dakkapellen, dakramen, schoorstenen, carpoort en gevelbekleding de aangewezen vakmannen.Kwaliteit, veilgheid en mileu

Kwaliteit
Blijvend water- en winddichte oplossingen zijn noodzakelijk voor ongestoord woon en werkgenot in uw pand. We besteden dan ook de uiterste zorg aan de kwaliteit van uw dak en gevel. De systemen worden uitgevoerd volgens de voorschriften van het BDA (Bureau Dakadvies) en de fabrikanten. Onze medewerkers genieten specifieke opleidingen en trainingen en hebben doorgaans ruime praktijkervaring.

Op al onze werken geven we 10 jaar garantie, afhankelijk van het materiaal. Verzekerde garanties behoren tot de mogelijkheden.

Veiligheid & Milieu
Vijfhuizen Dakwerken heeft veiligheid in een hoog vaandel staan. Dit betreft zowel persoonlijke veiligheid als het voorkomen van brand en schade aan materiaal en milieu.
Tien keer per jaar houden we overleg met onze medewerkers. Gereedschappen en materieel wordt gekeurd en de veiligheid op werken wordt geïnspecteerd. Tevens krijgen onze medewerkers veiligheidstraining (inclusief het voorkomen van brand), en BHV. Afval wordt zoveel mogelijk gescheiden, gevaarlijke materialen veilig opgeslagen en het slopen van asbestdaken wordt ondergebracht bij daarin gespecialiseerde bedrijven.